Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rapizi Chimia Rm. Valcea
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Klungelig pakt Tănăsoaica de bal. Chivu is nu in balbezit. Chivu speelt de bal door. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ... Paul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - Chimia Rm. Valcea 1:0

39e minuut.
Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea met een sublieme pass. Chivu rent richting de bal. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft een hoge lob. Paul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Silion met een snelle inworp. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu begaat een overtreding. Grozăvescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rapizi 39%, Chimia Rm. Valcea 61%.
rapizi - Chimia Rm. Valcea 1:0

46e minuut.
Mare is nu in balbezit. Chivu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tănăsoaica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Anghelinii de bal. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rapizi - Chimia Rm. Valcea 1:1

62e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft een hoge lob. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu schiet op doel. Berescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Chivu verovert de bal door een tackle van achteren. Sava rent richting de bal. Chivu rent richting de bal. Chivu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Diamandopol met een snelle inworp. Chivu rent richting de bal. Chivu geeft de bal voor. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rapizi 51%, Chimia Rm. Valcea 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rapizi - Chimia Rm. Valcea 1:1