Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer muncgen Afc Berceni
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cârlea rent richting de bal. Grigorie onderschept slim de pass. Grigorie passt de bal met de wreef. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Drăguş onderschept slim de pass. Leonte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăguş. Leonte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Leonte kan niet meer verder spelen. Codruţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer muncgen 39%, Afc Berceni 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bayer muncgen - Afc Berceni 0:0

57e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Ghiţulescu onderschept slim de pass. Ghiţulescu speelt de bal door. Codruţ is nu in balbezit. Codruţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic onderschept slim de pass. Iţic schiet op doel. Curtean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mecu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Curtean geeft de bal voor. Inworp. Mecu met een snelle inworp. Iţic is nu in balbezit. Iţic geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pitrescu met de inworp. Iţic is nu in balbezit. Iţic speelt de bal door. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru schiet op doel. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Doboş speelt de bal door. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Breahna krijgt een gele kaart. Codruţ raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Codruţ kan niet meer verder spelen. Moga komt het veld opgelopen. Ghiţulescu wilt de vrije trap nemen. Grigorie kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu met een sublieme pass. Câmpeanu geeft een hoge lob. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer muncgen 35%, Afc Berceni 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bayer muncgen - Afc Berceni 0:0