Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DUDE GIGEL FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Munteanu kopt de bal weg. Goga is nu in balbezit. Goga geeft een hoge lob. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Andreiescu met een snelle inworp. Bitang met een sublieme pass. Ticu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Decebal de bal. Decebal haalt uit met een fantastische trap. Boldurescu bokst de bal weg.

45e minuut.
Niţu geeft de bal voor. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 55%, GIGEL FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DUDE - GIGEL FC 0:0

63e minuut.
Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea is nu in balbezit. Săndiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea onderschept slim de pass. Patraulea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Niţu is nu in balbezit. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 55%, GIGEL FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DUDE - GIGEL FC 0:0