Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIGEL FC FC DUDE
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Mândreanu onderschept slim de pass. Mândreanu geeft een lange en hoge pass. Ticu rent richting de bal. Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Grădean bokst de bal weg.

36e minuut.
Andreiescu is nu in balbezit. Mihăilescu onderschept slim de pass. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GIGEL FC - FC DUDE 1:0

42e minuut.
Săndiţă probeert naar een medespeler te passen. Varjan is nu in balbezit. Varjan speelt de bal door. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIGEL FC 54%, FC DUDE 46%.
GIGEL FC - FC DUDE 1:0

82e minuut.
Decebal rent richting de bal. Goga verovert de bal door een tackle van achteren. Goga passt de bal met de wreef. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Patraulea probeert naar een medespeler te passen. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea passt de bal met de wreef. Patraulea rent richting de bal. Patraulea draait met de bal, schiet en ... Grădean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIGEL FC 47%, FC DUDE 53%.
GIGEL FC - FC DUDE 1:0