Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA FCSB Berceni BACELONA11
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 16.4
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ţugulea trapt de bal weg van het doel. Çekiççi kopt de bal weg. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico draait met de bal, schiet en ... Ţugulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 1:0

8e minuut.
Şoneriu geeft de bal voor. Zancarli kopt de bal weg. Nicodin heeft problemen om de bal te vangen. Gavico is nu in balbezit. Gavico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 2:0

9e minuut.
Neyra probeert naar een medespeler te passen. Çekiççi is nu in balbezit. Çekiççi speelt de bal door. Gavico rent richting de bal. Gavico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Neyra kopt de bal weg. Daar is Woodburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra geeft de bal voor. Nicodin probeert de bal met de borst te controleren. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gavico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedelescu is nu in balbezit. Gavico verovert de bal door een tackle van achteren. Gavico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 3:0

16e minuut.
Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn rent richting de bal. Woodburn passt de bal in één keer door. Gavico is nu in balbezit. Gavico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Eftene de bal onder controle te krijgen. Latovlevici is nu in balbezit. Çekiççi verovert de bal door een tackle van achteren. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico haalt uit met een fantastische trap. Ţugulea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi probeert naar een medespeler te passen. Woodburn is nu in balbezit. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 4:0

24e minuut.
Zancarli verovert de bal door een tackle van achteren. Zancarli probeert naar een medespeler te passen. Gavico rent richting de bal. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi draait met de bal, schiet en ... Ţugulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 5:0

25e minuut.
Gavico verovert de bal door een tackle van achteren. Latovlevici is nu in balbezit. Gavico onderschept slim de pass. Woodburn rent richting de bal. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 6:0

28e minuut.
Hirschi met een snelle inworp. Çekiççi speelt de bal door. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe geeft de bal voor. Zancarli kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Woodburn passt de bal met de wreef. Nedelescu rent richting de bal. Gavico onderschept slim de pass. Gavico schiet op doel. Ţugulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 7:0

42e minuut.
Zancarli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico met een sublieme pass. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. Ţugulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Çekiççi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiççi haalt uit met een fantastische trap. Ţugulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 26%, BACELONA11 74%.
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 8:0

51e minuut.
Neyra is nu in balbezit. Neyra speelt de bal door. Woodburn geeft de bal voor. Gavico is nu in balbezit. Gavico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Neyra verovert de bal door een tackle van achteren. Neyra passt de bal zonder na te denken. Gavico is nu in balbezit. Çekiççi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiççi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zancarli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancarli passt de bal zonder na te denken. Çekiççi is nu in balbezit. Çekiççi schiet op doel. Ţugulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 9:0

57e minuut.
Daar is Danciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn passt de bal zonder na te denken. Gavico is nu in balbezit. Gavico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 10:0

58e minuut.
Şerban speelt de bal door. Daar is Çekiççi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çekiççi speelt de bal door. Gavico is nu in balbezit. Gavico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Groenweghe de bal. Groenweghe geeft de bal voor. Gavico rent richting de bal. Gavico schiet op doel. Ţugulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 11:0

61e minuut.
Gugu heeft problemen om de bal te vangen. Gugu passt de bal zonder na te denken. Mulţescu rent richting de bal. Zancarli verovert de bal door een tackle van achteren. Zancarli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Çekiççi verovert de bal door een tackle van achteren. Çekiççi geeft een hoge lob. Gavico is nu in balbezit. Gavico draait met de bal, schiet en ... Ţugulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 12:0

66e minuut.
Latovlevici rent richting de bal. Neyra verovert de bal door een tackle van achteren. Neyra speelt de bal door. Çekiççi is nu in balbezit. Çekiççi haalt uit met een fantastische trap. Ţugulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi geeft een lange en hoge pass. Nedelescu probeert de bal aan de voet te houden. Woodburn rent richting de bal. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 13:0

67e minuut.
Daar is Şerban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn onderschept slim de pass. Gavico is nu in balbezit. Gavico schiet op doel. Ţugulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 14:0

75e minuut.
Neyra rent richting de bal. Şerban schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neyra raakt geblesseerd tijdens het duel. Neyra met een snel genomen vrije trap. Gavico rent richting de bal. Gavico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Hirschi geeft een hoge lob. Danciu heeft problemen om de bal te vangen. Neyra speelt de bal door. Gavico rent richting de bal. Gavico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 23%, BACELONA11 77%.
STEAUA FCSB Berceni - BACELONA11 14:0