Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afc Berceni rapizi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Diamandopol rent richting de bal. Stratulat onderschept slim de pass. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat onderschept slim de pass. Stratulat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Silion onderschept slim de pass. Silion passt de bal in één keer door. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu rent richting de bal. Chivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cimbru raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Iţic neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Silion rent richting de bal. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic passt de bal in één keer door. Cimbru rent richting de bal. Cimbru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Socea speelt de bal door. Mecu rent richting de bal. Mecu probeert naar een medespeler te passen. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru haalt uit met een fantastische trap. Berescu bokst de bal weg.

23e minuut.
Mecu verovert de bal door een tackle van achteren. Mecu met een sublieme pass. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Cimbru rent richting de bal. Cimbru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Afc Berceni - rapizi 1:0

24e minuut.
Sava rent richting de bal. Iţic rent richting de bal. Sava begaat een overtreding. Sava krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afc Berceni 46%, rapizi 54%.
Afc Berceni - rapizi 1:0

77e minuut.
Drăguş passt de bal in één keer door. Stratulat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chivu. Chivu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Diamandopol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivu rent richting de bal. Chivu speelt de bal door. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Afc Berceni - rapizi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afc Berceni 51%, rapizi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Afc Berceni - rapizi 1:1