Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rapizi STEAUA FCSB Berceni
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Silion de bal. Çekiççi bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. Berescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:1

5e minuut.
Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn passt de bal met de wreef. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:2

6e minuut.
Zancarli rent richting de bal. Zancarli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gavico de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:3

8e minuut.
Gavico is nu in balbezit. Gavico speelt de bal door. Daar is Woodburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavico is nu in balbezit. Gavico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gavico verovert de bal door een tackle van achteren. Neyra rent richting de bal. Neyra probeert naar een medespeler te passen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Neyra probeert naar een medespeler te passen. Zancarli met een sublieme pass. Daar is Woodburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. Berescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:4

32e minuut.
Sava met een sublieme pass. Chivu heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn onderschept slim de pass. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Çekiççi geeft de bal voor. Strujac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neyra is nu in balbezit. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ... Berescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:5

39e minuut.
Gavico kopt de bal weg. Daar is Woodburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çekiççi bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:6

40e minuut.
Klungelig pakt Strujac de bal. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Çekiççi rent richting de bal. Silion is nu in balbezit. Çekiççi verovert de bal door een tackle van achteren. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ... Berescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii rent richting de bal. Woodburn onderschept slim de pass. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:7

44e minuut.
Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe geeft de bal voor. Çekiççi is nu in balbezit. Çekiççi draait met de bal, schiet en ... Berescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Woodburn de bal. Gavico is nu in balbezit. Gavico schiet op doel. Na een snelle pass probeert Socea de bal onder controle te krijgen. Berescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rapizi 73%, STEAUA FCSB Berceni 27%.
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:8

48e minuut.
Zancarli kopt de bal weg. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi met een sublieme pass. Woodburn rent richting de bal. Woodburn draait met de bal, schiet en ... Berescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:9

49e minuut.
Groenweghe met een snelle inworp. Gavico rent richting de bal. Gavico geeft de bal voor. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:10

57e minuut.
Miron is nu in balbezit. Miron geeft de bal voor. Bălăşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Çekiççi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiççi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Silion is nu in balbezit. Çekiççi verovert de bal door een tackle van achteren. Çekiççi met een sublieme pass. Woodburn rent richting de bal. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:11

67e minuut.
Miron met een snelle inworp. Gavico rent richting de bal. Gavico geeft de bal voor. Socea controleert de bal met de borst. Woodburn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fulga is nu in balbezit. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron speelt de bal door. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Diamandopol kopt de bal weg. Neyra heeft problemen om de bal te vangen. Çekiççi is nu in balbezit. Çekiççi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Neyra rent richting de bal. Neyra passt de bal zonder na te denken. Çekiççi is nu in balbezit. Çekiççi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:12

86e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Inworp. Zancarli met de inworp. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Neyra met een sublieme pass. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi met een sublieme pass. Zancarli rent richting de bal. Zancarli geeft de bal voor. Berescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Chivu kopt de bal weg. Zancarli rent richting de bal. Zancarli passt de bal zonder na te denken. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rapizi 76%, STEAUA FCSB Berceni 24%.
rapizi - STEAUA FCSB Berceni 0:12