Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA FCSB Berceni rapizi
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 15.5
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Woodburn de bal onder controle te krijgen. Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier met een sublieme pass. Klungelig pakt Çekiççi de bal. Çekiççi schiet op doel. Berescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiççi onderschept slim de pass. Çekiççi speelt de bal door. Woodburn rent richting de bal. Woodburn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Clavier is nu in balbezit. Clavier geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Çekiççi de bal onder controle te krijgen. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Groenweghe probeert naar een medespeler te passen. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi geeft de bal voor. Daar is Woodburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 1:0

9e minuut.
Çekiççi verovert de bal door een tackle van achteren. Zancarli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 2:0

18e minuut.
Fulga rent richting de bal. Groenweghe onderschept slim de pass. Groenweghe met een sublieme pass. Woodburn rent richting de bal. Woodburn schiet op doel. Berescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Groenweghe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hirschi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Esca trapt de bal weg. Çekiççi kopt de bal weg. Anghelinii probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woodburn rent richting de bal. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zancarli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancarli passt de bal met de wreef. Woodburn is nu in balbezit. Çekiççi is nu in balbezit. Çekiççi draait met de bal, schiet en ... Berescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Clavier met een sublieme pass. Daar is Hirschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi passt de bal zonder na te denken. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoneriu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zancarli is nu in balbezit. Zancarli geeft een lange en hoge pass. Woodburn krijgt zijn hoofd ertegen. Berescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Clavier rent richting de bal. Clavier met een sublieme pass. Groenweghe rent richting de bal. Groenweghe geeft een hoge lob. Woodburn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Çekiççi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiççi passt de bal in één keer door. Socea rent richting de bal. Hirschi onderschept slim de pass. Hirschi schiet op doel. Berescu bokst de bal weg. Hirschi rent richting de bal. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 3:0

37e minuut.
Clavier is nu in balbezit. Clavier probeert naar een medespeler te passen. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fulga is nu in balbezit. Fulga geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Clavier de bal onder controle te krijgen. Hirschi rent richting de bal. Hirschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tălpaciu geeft de bal voor. Clavier met een sublieme pass. Klungelig pakt Woodburn de bal. Hirschi rent richting de bal. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 25%, rapizi 75%.
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 3:0

47e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier geeft de bal voor. Çekiççi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiççi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 4:0

54e minuut.
Hirschi met een sublieme pass. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn passt de bal zonder na te denken. Hirschi rent richting de bal. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kapourelakos met een sublieme pass. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi met een sublieme pass. Woodburn rent richting de bal. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zancarli zal de hoekschop nemen. Woodburn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Quốc Thành probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çekiççi de bal. Çekiççi speelt de bal door. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn draait met de bal, schiet en ... Berescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 5:0

67e minuut.
Tălpaciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier met een sublieme pass. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Esca rent richting de bal. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi passt de bal in één keer door. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe passt de bal met de wreef. Hirschi speelt de bal door. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 6:0

79e minuut.
Clavier rent richting de bal. Clavier passt de bal zonder na te denken. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe geeft de bal voor. Çekiççi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zancarli de bal. Zancarli geeft een lange en hoge pass. Çekiççi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Çekiççi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Woodburn de bal onder controle te krijgen. Çekiççi rent richting de bal. Çekiççi draait met de bal, schiet en ... Berescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Esca met een sublieme pass. Çekiççi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiççi passt de bal met de wreef. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 7:0

89e minuut.
Çekiççi kopt de bal weg. Hirschi heeft problemen om de bal te vangen. Esca rent richting de bal. Woodburn verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 15%, rapizi 85%.
STEAUA FCSB Berceni - rapizi 8:0