Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DUDE bayer muncgen
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Patraulea probeert naar een medespeler te passen. Petrea is nu in balbezit. Petrea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bunghez de bal onder controle te krijgen. Mateescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - bayer muncgen 1:0

6e minuut.
Grigorie passt de bal met de wreef. Leonte is nu in balbezit. Leonte passt de bal met de wreef. Codruţ rent richting de bal. Codruţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doboş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enculescu rent richting de bal. Leonte onderschept slim de pass. Leonte met een sublieme pass. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Codruţ rent richting de bal. Codruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DUDE - bayer muncgen 1:1

12e minuut.
Bădilă kopt de bal weg. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doboş met een snelle inworp. Leonte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Patraulea is nu in balbezit. Bădilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă passt de bal met de wreef. Codruţ rent richting de bal. Codruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - bayer muncgen 1:2

28e minuut.
Andreiescu kopt de bal weg. Bunghez bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea onderschept slim de pass. Klungelig pakt Patraulea de bal. Patraulea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ghiţulescu met een sublieme pass. Leonte rent richting de bal. Leonte met een sublieme pass. Codruţ rent richting de bal. Codruţ draait met de bal, schiet en ... Vinereanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 60%, bayer muncgen 40%.
FC DUDE - bayer muncgen 1:2

48e minuut.
Vinereanu trapt de bal weg van het doel. Petrea rent richting de bal. Petrea passt de bal met de wreef. Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Enculescu met een sublieme pass. Doboş rent richting de bal. Mândreanu begaat een overtreding. Mândreanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 60%, bayer muncgen 40%.
FC DUDE - bayer muncgen 1:2