Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Rm. Valcea GIGEL FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tănăsoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Rm. Valcea - GIGEL FC 0:1

20e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu onderschept slim de pass. Mihăilescu geeft een hoge lob. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cioban is nu in balbezit. Cioban passt de bal met de wreef. Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Rm. Valcea 57%, GIGEL FC 43%.
Chimia Rm. Valcea - GIGEL FC 0:1

47e minuut.
Mare is nu in balbezit. Mare met een sublieme pass. Cioban is nu in balbezit. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chimia Rm. Valcea - GIGEL FC 1:1

49e minuut.
Tănăsoaica onderschept slim de pass. Tănăsoaica probeert naar een medespeler te passen. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Grozăvescu geeft de bal voor. Zahiu kan de bal niet met de borst controleren. Truie is nu in balbezit. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Rm. Valcea 42%, GIGEL FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chimia Rm. Valcea - GIGEL FC 1:1