Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIGEL FC Chimia Rm. Valcea
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin geeft de bal voor. Munteanu kopt de bal weg. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Goga rent richting de bal. Goga passt de bal met de wreef. Grozăvescu geeft een hoge lob. Zahiu rent richting de bal. Zahiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Agăfiţei de bal onder controle te krijgen. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu speelt de bal door. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica met een sublieme pass. Cioban probeert naar een medespeler te passen. Zahiu rent richting de bal. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIGEL FC 53%, Chimia Rm. Valcea 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GIGEL FC - Chimia Rm. Valcea 0:0

51e minuut.
Inworp. Mare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butanu is nu in balbezit. Cioban onderschept slim de pass. Cioban geeft de bal voor. Grădean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Agăfiţei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tănăsoaica rent richting de bal. Met opzet legt Butanu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Butanu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tănăsoaica moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tănăsoaica kan niet meer verder spelen. Ghica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIGEL FC 45%, Chimia Rm. Valcea 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GIGEL FC - Chimia Rm. Valcea 0:0