Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afc Berceni BACELONA11
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Latovlevici onderschept slim de pass. Latovlevici met een sublieme pass. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Stratulat onderschept slim de pass. Stratulat geeft een lange en hoge pass. Cimbru controleert de bal met de borst. Cimbru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Eftene geeft de bal voor. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici geeft de bal voor. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Duţă met een sublieme pass. Drăguş rent richting de bal. Luchian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăguş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drăguş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Breahna rent richting de bal. Breahna geeft een lange en hoge pass. Latovlevici rent richting de bal. Duţă onderschept slim de pass. Duţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Şerban rent richting de bal. Stratulat onderschept slim de pass. Stratulat passt de bal in één keer door. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru draait met de bal, schiet en ... Ţugulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Breahna met een harde bal richting middenveld. Danciu is nu in balbezit. Danciu passt de bal in één keer door. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afc Berceni 53%, BACELONA11 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Afc Berceni - BACELONA11 0:0

51e minuut.
Eftene geeft een hoge lob. Inworp. Stratulat met de inworp. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Latovlevici passt de bal in één keer door. Eftene rent richting de bal. Mecu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mecu krijgt een gele kaart. Eftene raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eftene kan niet meer verder spelen. Muntenuş komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Latovlevici kopt de bal weg. Mulţescu heeft problemen om de bal te vangen. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Danciu speelt de bal door. Gugu is nu in balbezit. Martin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martin krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Danciu passt de bal zonder na te denken. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Gugu is nu in balbezit. Gugu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afc Berceni 62%, BACELONA11 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Afc Berceni - BACELONA11 0:0