Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACELONA11 Afc Berceni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Eftene geeft de bal voor. Daar is Gugu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Latovlevici passt de bal in één keer door. Nicodin met een sublieme pass. Cârlea is nu in balbezit. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Stratulat speelt de bal door. Vişinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Şerban rent richting de bal. Şerban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Latovlevici is nu in balbezit. Iţic rent richting de bal. Iţic schiet op doel. Daar is Nedelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACELONA11 40%, Afc Berceni 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BACELONA11 - Afc Berceni 0:0

57e minuut.
Danciu is nu in balbezit. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danciu. Danciu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Oasenegre geeft een hoge lob. Inworp. Spătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerban is nu in balbezit. Şerban geeft een hoge lob. Dolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Danciu probeert naar een medespeler te passen. Şerban rent richting de bal. Şerban speelt de bal door. Gugu is nu in balbezit. Gugu schiet op doel. Dolha bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Spătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru geeft een hoge lob. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru verovert de bal door een tackle van achteren. Cimbru draait met de bal, schiet en ... Ţugulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACELONA11 26%, Afc Berceni 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BACELONA11 - Afc Berceni 0:0