Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DUDE rapizi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol speelt de bal door. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Patraulea rent richting de bal. Patraulea met een sublieme pass. Petrea rent richting de bal. Petrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu rent richting de bal. Chivu passt de bal zonder na te denken. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Enculescu rent richting de bal. Chivu verovert de bal door een tackle van achteren. Chivu passt de bal met de wreef. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - rapizi 0:1

20e minuut.
Silion rent richting de bal. Decebal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silion is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Decebal speelt de bal door. Silion wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea met een sublieme pass. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - rapizi 0:2

30e minuut.
Decebal met een sublieme pass. Petrea is nu in balbezit. Strujac maakt een afschuwelijke overtreding. Strujac krijgt een gele kaart. Petrea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Petrea kan niet meer verder spelen. Mutu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Andreiescu passt de bal zonder na te denken. Decebal is nu in balbezit. Decebal speelt de bal door. Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - rapizi 1:2

36e minuut.
Sava geeft een hoge lob. Andreiescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Socea de bal. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Strujac heeft problemen om de bal te vangen. Enculescu rent richting de bal. Patraulea heeft problemen om de bal te vangen. Mutu rent richting de bal. Mutu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 50%, rapizi 50%.
FC DUDE - rapizi 1:2

57e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea speelt de bal door. Mutu rent richting de bal. Mutu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion passt de bal in één keer door. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. Bunghitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Strujac is nu in balbezit. Enculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Silion is nu in balbezit. Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Strujac passt de bal met de wreef. Decebal is nu in balbezit. Decebal speelt de bal door. Mutu rent richting de bal. Mutu haalt uit met een fantastische trap. Berescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DUDE - rapizi 2:2

89e minuut.
Socea trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Enculescu de bal. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - rapizi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 43%, rapizi 57%.
FC DUDE - rapizi 3:2