Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rapizi FC DUDE
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Diamandopol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varjan is nu in balbezit. Varjan geeft een hoge lob. Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu geeft een hoge lob. Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rapizi 61%, FC DUDE 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rapizi - FC DUDE 0:0

59e minuut.
Milosteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea heeft problemen om de bal te vangen. Milosteanu met een sublieme pass. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Enculescu is nu in balbezit. Esca onderschept slim de pass. Esca probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rapizi - FC DUDE 1:0

80e minuut.
Milosteanu speelt de bal door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal met de wreef. Daar is Patraulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patraulea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rapizi 56%, FC DUDE 44%.
rapizi - FC DUDE 1:0