Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA FCSB Berceni bayer muncgen
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 15.9
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Şoneriu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neyra speelt de bal door. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Huttinger probeert naar een medespeler te passen. Zancarli rent richting de bal. Zancarli passt de bal in één keer door. Çekiççi is nu in balbezit. Çekiççi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Neyra is nu in balbezit. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte passt de bal zonder na te denken. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Çekiççi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hirschi komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Hirschi onderschept slim de pass. Hirschi speelt de bal door. Woodburn rent richting de bal. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - bayer muncgen 1:0

21e minuut.
Inworp. Miron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ghiţulescu rent richting de bal. Hirschi onderschept slim de pass. Hirschi met een sublieme pass. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doboş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonte geeft een lange en hoge pass. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Neyra rent richting de bal. Zancarli is nu in balbezit. Zancarli met een sublieme pass. Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - bayer muncgen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 34%, bayer muncgen 66%.
STEAUA FCSB Berceni - bayer muncgen 2:0

59e minuut.
Huttinger is nu in balbezit. Huttinger geeft de bal voor. Câmpeanu probeert de bal aan de voet te houden. Hirschi rent richting de bal. Hirschi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zancarli rent richting de bal. Zancarli geeft een lange en hoge pass. Daar is Ghiţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neyra rent richting de bal. Neyra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mateescu trapt de bal weg. Neyra kopt de bal weg. Daar is Curtean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn rent richting de bal. Woodburn schiet op doel. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Woodburn is nu in balbezit. Woodburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - bayer muncgen 3:0

70e minuut.
Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu speelt de bal door. Klungelig pakt Huttinger de bal. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Curtean heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zancarli zal de hoekschop nemen. Woodburn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Woodburn onderschept slim de pass. Woodburn speelt de bal door. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Mateescu bokst de bal weg.

73e minuut.
Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu geeft een lange en hoge pass. Woodburn rent richting de bal. Woodburn draait met de bal, schiet en ... Mateescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mateescu niet meer kan verder spelen. Varga komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Curtean rent richting de bal. Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger passt de bal met de wreef. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - bayer muncgen 4:0

89e minuut.
Neyra is nu in balbezit. Neyra passt de bal in één keer door. Woodburn rent richting de bal. Woodburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - bayer muncgen 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 21%, bayer muncgen 79%.
STEAUA FCSB Berceni - bayer muncgen 5:0