Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIGEL FC Afc Berceni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.5
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mânzeanu is nu in balbezit. Stratulat onderschept slim de pass. Stratulat met een sublieme pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ticu rent richting de bal. Cimbru verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu rent richting de bal. Cimbru verovert de bal door een tackle van achteren. Bitang probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
GIGEL FC - Afc Berceni 0:1

17e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Niţu onderschept slim de pass. Niţu speelt de bal door. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GIGEL FC - Afc Berceni 1:1

40e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Săndiţă onderschept slim de pass. Drăguş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drăguş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIGEL FC 31%, Afc Berceni 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GIGEL FC - Afc Berceni 1:1

74e minuut.
Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă speelt de bal door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Martin trapt de bal weg van het doel. Butanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Spătaru de bal. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GIGEL FC - Afc Berceni 2:1

88e minuut.
Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Martin probeert de bal met de borst te controleren. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIGEL FC 40%, Afc Berceni 60%.
GIGEL FC - Afc Berceni 2:1