Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afc Berceni GIGEL FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Iţic rent richting de bal. Săndiţă onderschept slim de pass. Săndiţă geeft de bal voor. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga is nu in balbezit. Goga passt de bal in één keer door. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Afc Berceni - GIGEL FC 0:1

26e minuut.
Martin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stratulat is nu in balbezit. Stratulat passt de bal met de wreef. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru draait met de bal, schiet en ... Grădean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu onderschept slim de pass. Mihăilescu met een sublieme pass. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Săndiţă is nu in balbezit. Drăguş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săndiţă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Săndiţă kan niet meer verder spelen. Maniu komt het veld opgelopen. Munteanu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu geeft een lange en hoge pass. Martin probeert de bal met de borst te controleren. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Vişinoiu met een snelle inworp. Iţic is nu in balbezit. Iţic schiet op doel. Grădean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Afc Berceni - GIGEL FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afc Berceni 59%, GIGEL FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Afc Berceni - GIGEL FC 1:1

50e minuut.
Iţic kan de bal niet met de borst controleren. Butanu rent richting de bal. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Ticu speelt de bal door. Mecu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Afc Berceni - GIGEL FC 2:1

53e minuut.
Munteanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mecu met een snelle inworp. Iţic rent richting de bal. Iţic geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Drăguş geeft een lange en hoge pass. Martin kopt de bal weg. Niţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu geeft een lange en hoge pass. Cârlea heeft problemen om de bal te vangen. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu schiet op doel. Dolha bokst de bal weg.

72e minuut.
Spătaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Butanu met de inworp. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu geeft een hoge lob. Dolha bokst de bal weg.

82e minuut.
Ticu met een snelle inworp. Mihăilescu is nu in balbezit. Drăguş begaat een overtreding. Drăguş krijgt een gele kaart. Mihăilescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihăilescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Truie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mecu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic rent richting de bal. Iţic geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Cimbru rent richting de bal. Cimbru probeert naar een medespeler te passen. Iţic rent richting de bal. Iţic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afc Berceni 52%, GIGEL FC 48%.
Afc Berceni - GIGEL FC 2:1