Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer muncgen BACELONA11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


30e minuut.
Leonte haalt uit met een fantastische trap. Daar is Nicodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte onderschept slim de pass. Leonte schiet op doel. Ţugulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Codruţ rent richting de bal. Codruţ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer muncgen - BACELONA11 1:0

35e minuut.
Latovlevici onderschept slim de pass. Leonte onderschept slim de pass. Leonte probeert naar een medespeler te passen. Codruţ is nu in balbezit. Codruţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Ţugulea trapt de bal weg van het doel. Ghiţulescu probeert de bal met de borst te controleren. Săndiţă onderschept slim de pass. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer muncgen 40%, BACELONA11 60%.
bayer muncgen - BACELONA11 1:0

83e minuut.
Varga met een harde bal richting middenveld. Danciu kopt de bal weg. Ghiţulescu is nu in balbezit. Şerban onderschept slim de pass. Şerban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Luchian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ghiţulescu zijn tegenspeler op de grond. Ghiţulescu krijgt een gele kaart. Latovlevici raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer muncgen 63%, BACELONA11 37%.
bayer muncgen - BACELONA11 1:0