Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACELONA11 bayer muncgen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bunghez met een harde bal richting middenveld. Latovlevici kopt de bal weg. Bădilă probeert de bal aan de voet te houden. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bunghez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulţescu met de inworp. Şerban is nu in balbezit. Ghiţulescu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Leonte onderschept slim de pass. Leonte passt de bal met de wreef. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nedelescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Şerban rent richting de bal. Gugu is nu in balbezit. Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Şerban onderschept slim de pass. Şerban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Gugu is nu in balbezit. Gugu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mulţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Latovlevici onderschept slim de pass. Latovlevici geeft een lange en hoge pass. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACELONA11 49%, bayer muncgen 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BACELONA11 - bayer muncgen 0:0

46e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BACELONA11 - bayer muncgen 0:1

72e minuut.
Leonte speelt de bal door. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luchian. Lăcustă roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lăcustă kan niet meer verder spelen. Codruţ komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bădilă probeert naar een medespeler te passen. Ghiţulescu rent richting de bal. Şerban begaat een overtreding. Şerban krijgt een gele kaart. Ghiţulescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ghiţulescu kan niet meer verder spelen. Moga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACELONA11 52%, bayer muncgen 48%.
BACELONA11 - bayer muncgen 0:1