Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Rm. Valcea STEAUA FCSB Berceni
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Huichal probeert naar een medespeler te passen. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin speelt de bal door. Huttinger rent richting de bal. Huttinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Woodburn met een sublieme pass. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu begaat een overtreding. Groenweghe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Groenweghe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Woodburn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:1

11e minuut.
Huichal rent richting de bal. Huichal speelt de bal door. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Groenweghe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:2

16e minuut.
Tănăsoaica onderschept slim de pass. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu met een sublieme pass. Huttinger rent richting de bal. Huttinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Cosmin de bal. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cosmin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zancarli passt de bal zonder na te denken. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger passt de bal zonder na te denken. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zancarli passt de bal zonder na te denken. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe geeft een hoge lob. Huttinger rent richting de bal. Huttinger schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:3

37e minuut.
Şoneriu speelt de bal door. Klungelig pakt Hirschi de bal. Hirschi met een sublieme pass. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:4

39e minuut.
Groenweghe passt de bal met de wreef. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi schiet op doel. Binescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Rm. Valcea 76%, STEAUA FCSB Berceni 24%.
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:4

46e minuut.
Corbea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. Grozăvescu geeft de bal voor. Zahiu rent richting de bal. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. Gerasia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Huichal onderschept slim de pass. Huichal speelt de bal door. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin is nu in balbezit. Hirschi verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschi schiet op doel. Woodburn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Inworp. Zancarli met de inworp. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger geeft een lange en hoge pass. Paul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Cioban speelt de bal door. Zahiu is nu in balbezit. Şoneriu is nu in balbezit. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kapourelakos geeft een hoge lob. Binescu heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:5

65e minuut.
Huttinger kopt de bal weg. Daar is Cosmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi probeert naar een medespeler te passen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. Paul bokst de bal weg.

73e minuut.
Huichal geeft de bal voor. Binescu heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn rent richting de bal. Woodburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:6

88e minuut.
Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu speelt de bal door. Huichal met een sublieme pass. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Rm. Valcea 70%, STEAUA FCSB Berceni 30%.
Chimia Rm. Valcea - STEAUA FCSB Berceni 0:7