Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA FCSB Berceni Afc Berceni
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 15.2
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen matig
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Zancarli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancarli geeft de bal voor. Martin kopt de bal weg. Huttinger rent richting de bal. Huttinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stratulat verovert de bal door een tackle van achteren. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe passt de bal in één keer door. Hirschi heeft problemen om de bal te vangen. Hirschi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - Afc Berceni 1:0

8e minuut.
Huttinger is nu in balbezit. Huttinger geeft de bal voor. Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea is nu in balbezit. Hirschi verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschi haalt uit met een fantastische trap. Martin probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Dolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Murgovan met een sublieme pass. Cimbru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Groenweghe. Groenweghe krijgt een gele kaart. Cimbru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drăguş wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dolha probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu kopt de bal weg. Daar is Spătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zancarli rent richting de bal. Zancarli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zancarli is nu in balbezit. Klungelig pakt Zancarli de bal. Zancarli met een sublieme pass. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dolha trapt de bal weg. Groenweghe kopt de bal weg. Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Groenweghe onderschept slim de pass. Groenweghe speelt de bal door. Woodburn is nu in balbezit. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 28%, Afc Berceni 72%.
STEAUA FCSB Berceni - Afc Berceni 1:0

54e minuut.
Cimbru is nu in balbezit. Groenweghe met een sublieme pass. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn schiet op doel. Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - Afc Berceni 2:0

57e minuut.
Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn passt de bal in één keer door. Breahna rent richting de bal. Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Miron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neyra speelt de bal door. Groenweghe rent richting de bal. Hirschi rent richting de bal. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Neyra geeft een hoge lob. Spătaru heeft problemen om de bal te vangen. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe geeft een hoge lob. Hirschi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mecu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirschi speelt de bal door. Drăguş rent richting de bal. Woodburn verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martin met een harde bal richting middenveld. Groenweghe kopt de bal weg. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 26%, Afc Berceni 74%.
STEAUA FCSB Berceni - Afc Berceni 2:0