Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afc Berceni STEAUA FCSB Berceni
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 37.1
unsatisfactory Schieten good
average Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Cimbru de bal. Quốc Thành onderschept slim de pass. Quốc Thành probeert naar een medespeler te passen. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Gerasia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gerasia met een sublieme pass. Hirschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăguş de bal. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra haalt uit met een fantastische trap. Dolha bokst de bal weg. Daar is Stratulat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi draait met de bal, schiet en ... Dolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

8e minuut.
Hirschi speelt de bal door. Daar is Neyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neyra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huttinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huttinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Afc Berceni - STEAUA FCSB Berceni 0:1

11e minuut.
Vişinoiu is nu in balbezit. Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger passt de bal in één keer door. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Huttinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lefter komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neyra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Woodburn springt en kopt de bal. Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cârlea geeft een lange en hoge pass. Mecu rent richting de bal. Miron begaat een overtreding. Miron krijgt een gele kaart. Mecu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mecu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gerasia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Martin geeft een hoge lob. Kapourelakos geeft de bal voor. Hirschi kopt de bal weg. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. Dolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hirschi probeert naar een medespeler te passen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn passt de bal met de wreef. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lefter rent richting de bal. Woodburn is nu in balbezit. Groenweghe rent richting de bal. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afc Berceni - STEAUA FCSB Berceni 0:2

38e minuut.
Hirschi passt de bal zonder na te denken. Woodburn rent richting de bal. Woodburn passt de bal zonder na te denken. Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Dolha met een harde bal richting middenveld. Groenweghe kopt de bal weg. Woodburn heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn schiet op doel. Dolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Zancarli rent richting de bal. Zancarli heeft problemen om de bal te vangen. Zancarli speelt de bal door. Woodburn rent richting de bal. Woodburn draait met de bal, schiet en ... Paal! Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Afc Berceni - STEAUA FCSB Berceni 0:3

45e minuut.
Zancarli probeert naar een medespeler te passen. Woodburn rent richting de bal. Woodburn probeert naar een medespeler te passen. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afc Berceni - STEAUA FCSB Berceni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afc Berceni 78%, STEAUA FCSB Berceni 22%.
Afc Berceni - STEAUA FCSB Berceni 0:4

71e minuut.
Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi met een sublieme pass. Drăguş controleert de bal met de borst. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn schiet op doel. Dolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Afc Berceni - STEAUA FCSB Berceni 0:5

77e minuut.
Spătaru onderschept slim de pass. Spătaru geeft de bal voor. Neyra kopt de bal weg. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zancarli passt de bal zonder na te denken. Drăguş heeft problemen om de bal te vangen. Zancarli met een sublieme pass. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afc Berceni 67%, STEAUA FCSB Berceni 33%.
Afc Berceni - STEAUA FCSB Berceni 0:5