Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 17:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043 [del]
  • Stadion: ??? Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3003
??? FC STEAUA LEHLIU-SAT
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Drăguţ speelt de bal door. Mara rent richting de bal. Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu schiet op doel. Negrilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
??? - FC STEAUA LEHLIU-SAT 0:1

16e minuut.
Dobrilă passt de bal met de wreef. Varlot speelt de bal door. Afilipoaiei kan de bal niet met de borst controleren. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Negrilă trapt de bal weg van het doel. Ferdinand kopt de bal weg. Varlot probeert de bal met de borst te controleren. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Grecu kopt de bal weg. Andreiescu kan de bal niet met de borst controleren. Varlot is nu in balbezit. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand begaat een overtreding. Dănciulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dănciulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Binescu is nu in balbezit. Binescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ??? 53%, FC STEAUA LEHLIU-SAT 47%.
??? - FC STEAUA LEHLIU-SAT 0:1

54e minuut.
Andreiescu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sârb. Andreiescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Grigoraş de bal. Grigoraş geeft een hoge lob. Andreiescu is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Grigoraş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sârb. Grigoraş raakt geblesseerd tijdens het duel. Arghirescu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dobrilă de bal. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Andreiescu heeft problemen om de bal te vangen. Andreiescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ciucă met een sublieme pass. Sârb is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigoraş. Sârb wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sârb kan niet meer verder spelen. Theodorescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ??? 59%, FC STEAUA LEHLIU-SAT 41%.
??? - FC STEAUA LEHLIU-SAT 0:1
???