Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueFantasy ebony f.c.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pâslariu met een sublieme pass. Bogos kopt de bal weg. Klungelig pakt Leca de bal. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFantasy - ebony f.c. 0:1

6e minuut.
Leca geeft de bal voor. Ţicleanu kopt de bal weg. Bârzanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Proca is nu in balbezit. Proca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pâslariu met een harde bal richting middenveld. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ţicleanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama probeert naar een medespeler te passen. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Grama rent richting de bal. Grama passt de bal met de wreef. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Proca rent richting de bal. Proca schiet op doel. Gîrbaciu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ciurba geeft de bal voor. Bogos rent richting de bal. Bogos speelt de bal door. Proca rent richting de bal. Proca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueFantasy - ebony f.c. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFantasy 43%, ebony f.c. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueFantasy - ebony f.c. 1:1

79e minuut.
Zamfirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu speelt de bal door. Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Zamfirescu rent richting de bal. Zamfirescu geeft een hoge lob. Bogos is nu in balbezit. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pâslariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFantasy 39%, ebony f.c. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueFantasy - ebony f.c. 1:1