Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ebony f.c. ???
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Hâmpu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hâmpu. Hâmpu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft een lange en hoge pass. Comănescu kopt de bal weg. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Bogos de bal. Mitriţă rent richting de bal. Grecu is nu in balbezit. Grecu draait met de bal, schiet en ... Pâslariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - ??? 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Cervinski de bal. Ciauşoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecu. Ciauşoiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu onderschept slim de pass. Grecu speelt de bal door. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - ??? 0:2

29e minuut.
Binescu passt de bal in één keer door. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu probeert naar een medespeler te passen. Grecu rent richting de bal. Grecu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebony f.c. 66%, ??? 34%.
ebony f.c. - ??? 0:2

61e minuut.
Neag passt de bal met de wreef. Hâmpu rent richting de bal. Cervinski onderschept slim de pass. Cervinski haalt uit met een fantastische trap. Negrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hâmpu geeft een hoge lob. Binescu rent richting de bal. Bădescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Binescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Binescu kan niet meer verder spelen. Juncu komt het veld opgelopen. Afilipoaiei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebony f.c. 52%, ??? 48%.
ebony f.c. - ??? 0:2

???