Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Turis Ptm14
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru speelt de bal door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan passt de bal met de wreef. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Turis - Ptm14 0:1

34e minuut.
Daar is Mititelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru probeert naar een medespeler te passen. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Drugă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Codrea de bal. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Turis - Ptm14 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Turis 44%, Ptm14 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Turis - Ptm14 1:1

52e minuut.
Mititelu passt de bal met de wreef. Daar is Carabaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu is nu in balbezit. Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nicula onderschept slim de pass. Ciubotaru is nu in balbezit. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu met een sublieme pass. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel. Pruteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Horvăţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bica komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Buzdugan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enculescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Turis 53%, Ptm14 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Turis - Ptm14 1:1