Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Mihailesti FC Vanessica
BBB Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
27.2 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Speriatu onderschept slim de pass. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu passt de bal zonder na te denken. Onuţ heeft problemen om de bal te vangen. Onuţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Speriatu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Onuţ rent richting de bal. Onuţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Floarea met de inworp. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea met een sublieme pass. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - FC Vanessica 0:1

19e minuut.
Miron rent richting de bal. Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu speelt de bal door. Onuţ rent richting de bal. Onuţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Onuţ rent richting de bal. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. Daar is Maricescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Manu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Speriatu passt de bal in één keer door. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ draait met de bal, schiet en ... Manu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal de Mihailesti - FC Vanessica 1:1

44e minuut.
Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu passt de bal zonder na te denken. Onuţ rent richting de bal. Onuţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 40%, FC Vanessica 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal de Mihailesti - FC Vanessica 1:1

48e minuut.
Jenei is nu in balbezit. Jenei passt de bal met de wreef. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu passt de bal in één keer door. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - FC Vanessica 2:1

52e minuut.
Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grasu. Grasu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Grasu probeert naar een medespeler te passen. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ speelt de bal door. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - FC Vanessica 3:1

59e minuut.
Dorobanţu kopt de bal weg. Speriatu is nu in balbezit. Mihnea is nu in balbezit. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Məlikov met een sublieme pass. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ passt de bal met de wreef. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dobrea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Məlikov de bal onder controle te krijgen. Maricescu rent richting de bal. Məlikov verovert de bal door een tackle van achteren. Məlikov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Məlikov kopt de bal weg. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ speelt de bal door. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - FC Vanessica 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 43%, FC Vanessica 57%.
Arsenal de Mihailesti - FC Vanessica 4:1