Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ptm14 BlueFantasy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hilă is nu in balbezit. Iacomi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomi probeert naar een medespeler te passen. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu met een sublieme pass. Proca is nu in balbezit. Proca haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ptm14 - BlueFantasy 0:1

24e minuut.
Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş passt de bal in één keer door. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ptm14 - BlueFantasy 1:1

28e minuut.
Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama geeft de bal voor. Panait probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ptm14 - BlueFantasy 2:1

30e minuut.
Leca is nu in balbezit. Carabaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catinca. Catinca krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă rent richting de bal. Iacomi onderschept slim de pass. Proca is nu in balbezit. Proca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ptm14 42%, BlueFantasy 58%.
Ptm14 - BlueFantasy 2:1

53e minuut.
Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu geeft een hoge lob. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş schiet op doel. Nărăvaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mititelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ptm14 53%, BlueFantasy 47%.
Ptm14 - BlueFantasy 2:1