Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Mihailesti ???
BBB Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 14
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschivu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ??? 1:0

11e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calu de bal. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Onuţ rent richting de bal. Onuţ passt de bal met de wreef. Məlikov is nu in balbezit. Məlikov schiet op doel. Negrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ??? 2:0

27e minuut.
Grasu geeft de bal voor. Məlikov is nu in balbezit. Məlikov probeert naar een medespeler te passen. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ??? 3:0

31e minuut.
Speriatu passt de bal in één keer door. Grasu is nu in balbezit. Grasu speelt de bal door. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ??? 4:0

36e minuut.
Dobrea geeft de bal voor. Calu kopt de bal weg. Mara heeft problemen om de bal te vangen. Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 37%, ??? 63%.
Arsenal de Mihailesti - ??? 4:0

60e minuut.
Grecu kan de bal niet met de borst controleren. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Məlikov met een sublieme pass. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu schiet op doel. Calu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ??? 5:0

81e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu passt de bal met de wreef. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. Negrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ??? 6:0

90e minuut.
Speriatu passt de bal zonder na te denken. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraschivu. Paraschivu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 32%, ??? 68%.
Arsenal de Mihailesti - ??? 6:0

???