Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanessica BlueFantasy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mihnea met een sublieme pass. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea met een sublieme pass. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. Catinca geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Proca de bal onder controle te krijgen. Hilă rent richting de bal. Hilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanessica - BlueFantasy 0:1

34e minuut.
Dorobanţu verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca rent richting de bal. Hilă probeert naar een medespeler te passen. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca haalt uit met een fantastische trap. Manu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mihnea kan de bal niet met de borst controleren. Hilă is nu in balbezit. Hilă speelt de bal door. Proca rent richting de bal. Proca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanessica 54%, BlueFantasy 46%.
FC Vanessica - BlueFantasy 0:1

52e minuut.
Zamfirescu probeert naar een medespeler te passen. Proca rent richting de bal. Maricescu rent richting de bal. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca maakt een afschuwelijke overtreding. Leca krijgt een gele kaart. Miron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorobanţu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mihnea geeft een hoge lob. Oltenescu is nu in balbezit. Smiorcăilă onderschept slim de pass. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Leca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miron met een snelle inworp. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanessica 52%, BlueFantasy 48%.
FC Vanessica - BlueFantasy 0:1