Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueFantasy FC Vanessica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Leca geeft de bal voor. Inworp. Miron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş geeft een hoge lob. Nărăvaş bokst de bal weg.

22e minuut.
Macri met een sublieme pass. Maricescu is nu in balbezit. Pană rent richting de bal. Hilă rent richting de bal. Hilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Smiorcăilă is nu in balbezit. Catinca is nu in balbezit. Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobeş rent richting de bal. Dobeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFantasy - FC Vanessica 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Hilă de bal. Pană is nu in balbezit. Hilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hilă krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zamfirescu speelt de bal door. Daar is Hilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilă speelt de bal door. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueFantasy - FC Vanessica 1:1

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floarea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş geeft een lange en hoge pass. Smiorcăilă is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă verovert de bal door een tackle van achteren. Hilă met een sublieme pass. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFantasy 49%, FC Vanessica 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueFantasy - FC Vanessica 1:1

69e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Hilă verovert de bal door een tackle van achteren. Hilă speelt de bal door. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFantasy - FC Vanessica 2:1

84e minuut.
Pană passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hilă de bal. Hilă schiet op doel. Proca is nu in balbezit. Proca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFantasy - FC Vanessica 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFantasy 28%, FC Vanessica 72%.
BlueFantasy - FC Vanessica 3:1