Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueFantasy Arsenal de Mihailesti
Normal Tactiek BBB
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
17.5 gemiddelde waardering 28.8
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Onuţ kopt de bal weg. Daar is Paraschivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Catinca ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Catinca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Paraschivu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onuţ legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nărăvaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu passt de bal in één keer door. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFantasy - Arsenal de Mihailesti 0:1

41e minuut.
Məlikov rent richting de bal. Məlikov geeft de bal voor. Onuţ is nu in balbezit. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFantasy - Arsenal de Mihailesti 0:2

43e minuut.
Grasu passt de bal met de wreef. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paraschivu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paraschivu neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFantasy - Arsenal de Mihailesti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFantasy 70%, Arsenal de Mihailesti 30%.
BlueFantasy - Arsenal de Mihailesti 0:3

48e minuut.
Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grama met een snelle inworp. Hilă rent richting de bal. Hilă geeft een hoge lob. Paal! Anghelini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grasu geeft een hoge lob. Məlikov kopt de bal weg. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nărăvaş met een harde bal richting middenveld. Inworp. Grasu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məlikov is nu in balbezit. Məlikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Onuţ rent richting de bal. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga passt de bal met de wreef. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Speriatu speelt de bal door. Ciucă rent richting de bal. Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFantasy 58%, Arsenal de Mihailesti 42%.
BlueFantasy - Arsenal de Mihailesti 0:3