Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanessica FC STEAUA LEHLIU-SAT
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Maricescu onderschept slim de pass. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand passt de bal met de wreef. Dobrilă is nu in balbezit. Dobrilă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu met een sublieme pass. Mihnea rent richting de bal. Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanessica - FC STEAUA LEHLIU-SAT 0:1

20e minuut.
Smiorcăilă heeft problemen om de bal te vangen. Ferdinand is nu in balbezit. Dobeş maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dobeş naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanessica 76%, FC STEAUA LEHLIU-SAT 24%.
FC Vanessica - FC STEAUA LEHLIU-SAT 0:1

49e minuut.
Grigoraş met de inworp. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mihnea geeft de bal voor. Smiorcăilă is nu in balbezit. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vanessica - FC STEAUA LEHLIU-SAT 1:1

68e minuut.
Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Andreiescu kopt de bal weg. Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanessica - FC STEAUA LEHLIU-SAT 1:2

72e minuut.
Manu trapt de bal weg. Ferdinand kopt de bal weg. Andreiescu rent richting de bal. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă probeert naar een medespeler te passen. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Ferdinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal zonder na te denken. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanessica 61%, FC STEAUA LEHLIU-SAT 39%.
FC Vanessica - FC STEAUA LEHLIU-SAT 1:2