Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ebony f.c. Arsenal de Mihailesti
Normal Tactiek BBB
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.8 gemiddelde waardering 28.2
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Məlikov speelt de bal door. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... Pâslariu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Pâslariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu passt de bal met de wreef. Onuţ rent richting de bal. Onuţ schiet op doel. Pâslariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - Arsenal de Mihailesti 0:1

28e minuut.
Siperco passt de bal met de wreef. Speriatu met een sublieme pass. Onuţ is nu in balbezit. Daar is Onuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - Arsenal de Mihailesti 0:2

40e minuut.
Onuţ is nu in balbezit. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ rent richting de bal. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Jenei geeft de bal voor. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Məlikov is nu in balbezit. Məlikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - Arsenal de Mihailesti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebony f.c. 63%, Arsenal de Mihailesti 37%.
ebony f.c. - Arsenal de Mihailesti 0:3

56e minuut.
Speriatu met een sublieme pass. Siperco rent richting de bal. Siperco geeft een hoge lob. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea geeft een lange en hoge pass. Onuţ rent richting de bal. Onuţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Siperco verovert de bal door een tackle van achteren. Siperco geeft een hoge lob. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - Arsenal de Mihailesti 0:4

81e minuut.
Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Siperco geeft een lange en hoge pass. Məlikov kopt de bal weg. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onuţ rent richting de bal. Onuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - Arsenal de Mihailesti 0:5

84e minuut.
Məlikov rent richting de bal. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov verovert de bal door een tackle van achteren. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ schiet op doel. Pâslariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft de bal voor. Məlikov is nu in balbezit. Məlikov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebony f.c. 63%, Arsenal de Mihailesti 37%.
ebony f.c. - Arsenal de Mihailesti 0:5