Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolhafészek Pontus Euxin
Normal Tactiek Sageata
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen average


5e minuut.
Chochoľ probeert naar een medespeler te passen. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga passt de bal in één keer door. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Rareşoaica rent richting de bal. Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel met een sublieme pass. Klungelig pakt Sieczka de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Contra bokst de bal weg.

10e minuut.
Morales Cuerva rent richting de bal. Morales Cuerva probeert naar een medespeler te passen. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Nikiel is nu in balbezit. Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefanescu-Prodanovici de bal. Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sieczka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - Pontus Euxin 0:1

17e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel passt de bal met de wreef. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - Pontus Euxin 0:2

26e minuut.
Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Gadecki kopt de bal weg. Dodrescu rent richting de bal. Staręga verovert de bal door een tackle van achteren. Staręga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chochoľ kopt de bal weg. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Azevedo de bal onder controle te krijgen. Azevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Morales Cuerva is nu in balbezit. Puiu verovert de bal door een tackle van achteren. Azevedo met een sublieme pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staręga met de inworp. Chochoľ met een sublieme pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolhafészek 77%, Pontus Euxin 23%.
Bolhafészek - Pontus Euxin 0:2

47e minuut.
Pleavă speelt de bal door. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo geeft de bal voor. Staręga is nu in balbezit. Staręga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Nikiel kopt de bal weg. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo met een sublieme pass. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - Pontus Euxin 0:3

53e minuut.
Sieczka rent richting de bal. Azevedo rent richting de bal. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo draait met de bal, schiet en ... Contra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - Pontus Euxin 0:4

59e minuut.
Staręga geeft een lange en hoge pass. Morales Cuerva kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefanescu-Prodanovici de bal. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Contra met een harde bal richting middenveld. Morales Cuerva rent richting de bal. Morales Cuerva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nikiel de bal. Nikiel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Morales Cuerva kan de bal niet met de borst controleren. Morales Cuerva met een sublieme pass. Nikiel speelt de bal door. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Sieczka onderschept slim de pass. Sieczka schiet op doel. Contra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - Pontus Euxin 0:5

79e minuut.
Sidea is nu in balbezit. Azevedo onderschept slim de pass. Azevedo passt de bal met de wreef. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staręga met een snelle inworp. Azevedo geeft een lange en hoge pass. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - Pontus Euxin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolhafészek 80%, Pontus Euxin 20%.
Bolhafészek - Pontus Euxin 0:6