Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pontus Euxin Bolhafészek
Sageata Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Contra met een sublieme pass. Nikiel kopt de bal weg. Azevedo met een sublieme pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Gogean geeft de bal voor. Azevedo kopt de bal weg. Sieczka is nu in balbezit. Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Azevedo rent richting de bal. Azevedo speelt de bal door. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stefanescu-Prodanovici heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 1:0

21e minuut.
Nikiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Chochoľ de bal. Chochoľ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Staręga de bal. Staręga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Nikiel met de inworp. Morales Cuerva rent richting de bal. Morales Cuerva passt de bal met de wreef. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 2:0

25e minuut.
Gogean verovert de bal door een tackle van achteren. Gogean geeft de bal voor. Sieczka kopt de bal weg. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 3:0

26e minuut.
Coşerea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mocanu komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Gallet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Verdeş de bal. Morales Cuerva begaat een overtreding. Morales Cuerva krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staręga met de inworp. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. Contra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 4:0

33e minuut.
Chochoľ is nu in balbezit. Chochoľ passt de bal in één keer door. Morales Cuerva met een sublieme pass. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 5:0

36e minuut.
Sieczka passt de bal met de wreef. Staręga heeft problemen om de bal te vangen. Staręga geeft een hoge lob. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Contra de bal. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici geeft een lange en hoge pass. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 27%, Bolhafészek 73%.
Pontus Euxin - Bolhafészek 5:0

52e minuut.
Chochoľ kopt de bal weg. Staręga speelt de bal door. Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Voştinar verovert de bal door een tackle van achteren. Voştinar speelt de bal door. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Contra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 6:0

58e minuut.
Nikiel geeft een hoge lob. Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo draait met de bal, schiet en ... Sieczka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 7:0

65e minuut.
Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 8:0

67e minuut.
Azevedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sidea. Azevedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallet met een snel genomen vrije trap. Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Contra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Sieczka is nu in balbezit. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo geeft een lange en hoge pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Chochoľ onderschept slim de pass. Chochoľ probeert naar een medespeler te passen. Morales Cuerva is nu in balbezit. Morales Cuerva geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Azevedo onderschept slim de pass. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Staręga geeft een lange en hoge pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka onderschept slim de pass. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 9:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales Cuerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales Cuerva passt de bal met de wreef. Verdeş geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Staręga passt de bal met de wreef. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo speelt de bal door. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Contra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - Bolhafészek 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 22%, Bolhafészek 78%.
Pontus Euxin - Bolhafészek 10:0