Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.CSteaua geo.fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Albu is nu in balbezit. Chiva onderschept slim de pass. Chiva passt de bal zonder na te denken. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu schiet op doel. Ticu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Havriciuc rent richting de bal. Havriciuc geeft een hoge lob. Boldurescu heeft problemen om de bal te vangen. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.CSteaua - geo.fc 1:0

36e minuut.
Neag passt de bal zonder na te denken. Milosteanu rent richting de bal. Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Albu is nu in balbezit. Albu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Milică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boldurescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostu onderschept slim de pass. Apostu draait met de bal, schiet en ... Ticu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.CSteaua 46%, geo.fc 54%.
F.CSteaua - geo.fc 1:0

53e minuut.
Neag is nu in balbezit. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva speelt de bal door. Apostu rent richting de bal. Apostu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Havriciuc met een sublieme pass. Apostu rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.CSteaua - geo.fc 2:0

67e minuut.
Neag probeert naar een medespeler te passen. Siladi met een sublieme pass. Apostu is nu in balbezit. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albu is nu in balbezit. Albu schiet op doel. Milosteanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulmanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.CSteaua - geo.fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.CSteaua 34%, geo.fc 66%.
F.CSteaua - geo.fc 2:1