Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
geo.fc F.CSteaua
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


34e minuut.
Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu geeft een lange en hoge pass. Havriciuc kan de bal niet met de borst controleren. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Neag geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neagoe met een snelle inworp. Chiva rent richting de bal. Chiva geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geo.fc 54%, F.CSteaua 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
geo.fc - F.CSteaua 0:0

46e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Ţărus passt de bal met de wreef. Havriciuc rent richting de bal. Albu rent richting de bal. Albu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chiva rent richting de bal. Apostu is nu in balbezit. Chiva rent richting de bal. Apostu is nu in balbezit. Apostu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ticu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ţărus de bal onder controle te krijgen. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geo.fc 50%, F.CSteaua 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
geo.fc - F.CSteaua 0:0