Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S Viitorul Dragomiresti soimi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Codrescu geeft de bal voor. Inworp. Bocaş met een snelle inworp. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă geeft de bal voor. Văduva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Niţescu is nu in balbezit. Niţescu geeft een hoge lob. Bucur heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - soimi 0:1

12e minuut.
Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu met een sublieme pass. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Ghiţescu met de inworp. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş geeft de bal voor. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Neag geeft een lange en hoge pass. Inworp. Turcu met de inworp. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 56%, soimi 44%.
C.S Viitorul Dragomiresti - soimi 0:1

65e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu geeft de bal voor. Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Găman probeert naar een medespeler te passen. Pâslaru is nu in balbezit. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Neag de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 54%, soimi 46%.
C.S Viitorul Dragomiresti - soimi 0:1