Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soimi C.S Viitorul Dragomiresti
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu geeft de bal voor. Bucur kopt de bal weg. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Găman passt de bal met de wreef. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Niţescu zijn tegenspeler op de grond. Niţescu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bocaş is nu in balbezit. Dinu probeert naar een medespeler te passen. Pâslaru geeft een hoge lob. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Pâslaru heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Turcu kopt de bal weg. Pâslaru rent richting de bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - C.S Viitorul Dragomiresti 1:0

28e minuut.
Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslaru passt de bal in één keer door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Văduva trapt de bal weg. Pâslaru kopt de bal weg. Bucur heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - C.S Viitorul Dragomiresti 2:0

33e minuut.
Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru speelt de bal door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - C.S Viitorul Dragomiresti 3:0

44e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Malancu passt de bal zonder na te denken. Daar is Gâlceavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - C.S Viitorul Dragomiresti 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soimi 56%, C.S Viitorul Dragomiresti 44%.
soimi - C.S Viitorul Dragomiresti 3:1

46e minuut.
Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu geeft een hoge lob. Vlădulescu is nu in balbezit. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sabou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă geeft de bal voor. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag onderschept slim de pass. Neag speelt de bal door. Turcu is nu in balbezit. Turcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Malancu probeert naar een medespeler te passen. Sabou is nu in balbezit. Beldeanu is nu in balbezit. Sabou onderschept slim de pass. Sabou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Niţescu probeert de bal aan de voet te houden. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă passt de bal met de wreef. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cazangiu geeft een hoge lob. Malancu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pâslaru speelt de bal door. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - C.S Viitorul Dragomiresti 4:1

84e minuut.
Daar is Niţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă passt de bal met de wreef. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel. Văduva bokst de bal weg.

87e minuut.
Bălaşa geeft een lange en hoge pass. Malancu probeert de bal aan de voet te houden. Folea geeft een lange en hoge pass. Onofraş kan de bal niet met de borst controleren. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - C.S Viitorul Dragomiresti 4:2

90e minuut.
Folea verovert de bal door een tackle van achteren. Folea probeert naar een medespeler te passen. Codrescu is nu in balbezit. Onofraş verovert de bal door een tackle van achteren. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soimi 58%, C.S Viitorul Dragomiresti 42%.
soimi - C.S Viitorul Dragomiresti 4:2