Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
geo.fc Pontus Euxin
Normal Tactiek Sageata
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Ticu met een harde bal richting middenveld. Nikiel kopt de bal weg. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Ticu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:1

3e minuut.
Paganel rent richting de bal. Paganel passt de bal zonder na te denken. Tătăran heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Albu heeft problemen om de bal te vangen. Morales Cuerva speelt de bal door. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Ticu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Neag passt de bal in één keer door. Răileanu is nu in balbezit. Chochoľ is nu in balbezit. Chochoľ geeft een hoge lob. Sieczka krijgt zijn hoofd ertegen. Ticu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boldurescu de bal onder controle te krijgen. Ticu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:2

18e minuut.
Staręga speelt de bal door. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo met een sublieme pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Azevedo rent richting de bal. Azevedo schiet op doel. Obrejan probeert de bal aan de voet te houden. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:3

19e minuut.
Obrejan met een sublieme pass. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo met een sublieme pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:4

21e minuut.
Chochoľ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paler de bal. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. Ticu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:5

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Gogean de bal onder controle te krijgen. Gadecki speelt de bal door. Sieczka rent richting de bal. Sieczka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boldurescu de bal onder controle te krijgen. Ticu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Azevedo krijgt zijn hoofd ertegen. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staręga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sieczka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nikiel kopt de bal weg. Azevedo met een sublieme pass. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Morales Cuerva kopt de bal weg. Nikiel rent richting de bal. Nikiel passt de bal in één keer door. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Ticu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:6

34e minuut.
Chochoľ speelt de bal door. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga geeft een lange en hoge pass. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. Ticu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sieczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sieczka neemt zijn aanloop. Ticu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geo.fc 74%, Pontus Euxin 26%.
geo.fc - Pontus Euxin 0:7

47e minuut.
Ticu trapt de bal weg. Chochoľ kopt de bal weg. Azevedo met een sublieme pass. Staręga rent richting de bal. Staręga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tătăran de bal. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:8

60e minuut.
Nikiel met de inworp. Morales Cuerva is nu in balbezit. Morales Cuerva geeft de bal voor. Sieczka rent richting de bal. Sieczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - Pontus Euxin 0:9

66e minuut.
Ticu trapt de bal weg van het doel. Nikiel kopt de bal weg. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sieczka de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Ticu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Obrejan geeft de bal voor. Albu rent richting de bal. Chochoľ verovert de bal door een tackle van achteren. Chochoľ geeft een lange en hoge pass. Sieczka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Azevedo met een sublieme pass. Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel geeft een hoge lob. Sieczka heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ticu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gadecki geeft de bal voor. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Ticu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Nikiel geeft een hoge lob. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. Ticu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geo.fc 83%, Pontus Euxin 17%.
geo.fc - Pontus Euxin 0:9