Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pontus Euxin geo.fc
Sageata Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 15.5
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Obrejan trapt de bal weg. Azevedo kopt de bal weg. Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Ticu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - geo.fc 1:0

9e minuut.
Morales Cuerva passt de bal met de wreef. Scânteianu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Staręga met de inworp. Chochoľ is nu in balbezit. Chochoľ passt de bal met de wreef. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - geo.fc 2:0

22e minuut.
Gallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet geeft een lange en hoge pass. Boldurescu is nu in balbezit. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Ticu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Azevedo rent richting de bal. Azevedo passt de bal zonder na te denken. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. Obrejan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Staręga neemt de hoekschop. Klungelig pakt Azevedo de bal. Tătăran is nu in balbezit. Sieczka onderschept slim de pass. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikiel met een snelle inworp. Morales Cuerva is nu in balbezit. Morales Cuerva geeft een lange en hoge pass. Sieczka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Neag rent richting de bal. Chochoľ probeert naar een medespeler te passen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - geo.fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 19%, geo.fc 81%.
Pontus Euxin - geo.fc 3:0

49e minuut.
Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo passt de bal met de wreef. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - geo.fc 4:0

53e minuut.
Azevedo passt de bal zonder na te denken. Nikiel geeft een hoge lob. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Boldurescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ticu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Staręga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staręga geeft de bal voor. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - geo.fc 5:0

55e minuut.
Paganel passt de bal met de wreef. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - geo.fc 6:0

67e minuut.
Morales Cuerva kopt de bal weg. Răileanu rent richting de bal. Azevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Azevedo schiet op doel. Ticu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Ticu met een sublieme pass. Istrate kopt de bal weg. Azevedo speelt de bal door. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - geo.fc 7:0

71e minuut.
Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler geeft de bal voor. Azevedo is nu in balbezit. Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Boldurescu controleert de bal met de borst. Sieczka rent richting de bal. Klungelig pakt Azevedo de bal. Azevedo haalt uit met een fantastische trap. Ticu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nikiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales Cuerva heeft problemen om de bal te vangen. Morales Cuerva geeft een lange en hoge pass. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Ticu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Morales Cuerva is nu in balbezit. Morales Cuerva geeft een hoge lob. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Ticu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - geo.fc 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 12%, geo.fc 88%.
Pontus Euxin - geo.fc 8:0