Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.CSteaua Bolhafészek
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Dodrescu geeft een hoge lob. Havriciuc kopt de bal weg. Rareşoaica probeert de bal aan de voet te houden. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu schiet op doel. Ulmanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.CSteaua - Bolhafészek 0:1

30e minuut.
Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir met een sublieme pass. Apostu is nu in balbezit. Apostu haalt uit met een fantastische trap. Coşerea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dodrescu geeft een hoge lob. Voştinar rent richting de bal. Voştinar speelt de bal door. Daar is Micsoniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micsoniu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
George passt de bal in één keer door. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva met een sublieme pass. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.CSteaua 40%, Bolhafészek 60%.
F.CSteaua - Bolhafészek 0:1

48e minuut.
Chiva passt de bal in één keer door. Vitomir rent richting de bal. Vitomir passt de bal met de wreef. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Havriciuc kopt de bal weg. Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostu schiet op doel. Contra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Ţărus met een sublieme pass. Rareşoaica rent richting de bal. Chiva onderschept slim de pass. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.CSteaua - Bolhafészek 1:1

58e minuut.
Apostu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neagoe is nu in balbezit. Dodrescu begaat een overtreding. Dodrescu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Stefanescu-Prodanovici kopt de bal weg. Dodrescu is nu in balbezit. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva onderschept slim de pass. Chiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Ţărus probeert de bal aan de voet te houden. Apostu is nu in balbezit. Apostu haalt uit met een fantastische trap. Contra probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Stefanescu-Prodanovici trapt de bal weg. Ţărus controleert de bal met de borst. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene passt de bal met de wreef. Micsoniu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.CSteaua 32%, Bolhafészek 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.CSteaua - Bolhafészek 1:1