Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naucii F.C. soimi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.7 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicu met een sublieme pass. Codrescu is nu in balbezit. Alexandru rent richting de bal. Alexandru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Turcu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turcu neemt de hoekschop. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ... Savuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Naucii F.C. - soimi 0:1

15e minuut.
Ruicu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu is nu in balbezit. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... Barbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ruicu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Găman. Ruicu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruicu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alexandru krijgt zijn hoofd ertegen. Beldeanu kopt de bal weg. Alexandru probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Găman rent richting de bal. Sima onderschept slim de pass. Alexandru is nu in balbezit. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naucii F.C. - soimi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naucii F.C. 42%, soimi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naucii F.C. - soimi 1:1

54e minuut.
Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman passt de bal in één keer door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sima is nu in balbezit. Ruicu rent richting de bal. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naucii F.C. 50%, soimi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naucii F.C. - soimi 1:1