Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S Viitorul Dragomiresti steaua
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Sabou onderschept slim de pass. Sabou passt de bal met de wreef. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sabou is nu in balbezit. Sabou geeft de bal voor. Daar is Cornilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ploaie probeert naar een medespeler te passen. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan verovert de bal door een tackle van achteren. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. Anton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - steaua 0:1

45e minuut.
Inworp. Ichim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu geeft een hoge lob. Şeitan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vlada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mardan is nu in balbezit. Ichim begaat een overtreding. Ichim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 71%, steaua 29%.
C.S Viitorul Dragomiresti - steaua 0:1

53e minuut.
Ghiţescu is nu in balbezit. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă probeert naar een medespeler te passen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sabou met een snelle inworp. Daar is Gâlceavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornilescu rent richting de bal. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vlada heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu geeft een hoge lob. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 62%, steaua 38%.
C.S Viitorul Dragomiresti - steaua 0:1