Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua C.S Viitorul Dragomiresti
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Bocaş onderschept slim de pass. Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel. Năsosu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua - C.S Viitorul Dragomiresti 0:1

16e minuut.
Ichim geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pitu de bal onder controle te krijgen. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pitu passt de bal met de wreef. Mardan is nu in balbezit. Şeitan onderschept slim de pass. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Anton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steaua - C.S Viitorul Dragomiresti 1:1

30e minuut.
Floarea rent richting de bal. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă speelt de bal door. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Malancu probeert naar een medespeler te passen. Floarea rent richting de bal. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua 43%, C.S Viitorul Dragomiresti 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steaua - C.S Viitorul Dragomiresti 1:1

47e minuut.
Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Floarea de bal. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grasu trapt de bal weg van het doel. Folea kopt de bal weg. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Năsosu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua 69%, C.S Viitorul Dragomiresti 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steaua - C.S Viitorul Dragomiresti 1:1