Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pontus Euxin F.CSteaua
Sageata Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 19
solid Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Morales Cuerva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales Cuerva probeert naar een medespeler te passen. Azevedo speelt de bal door. Sieczka heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 1:0

11e minuut.
Milosteanu kopt de bal weg. Havriciuc heeft problemen om de bal te vangen. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 2:0

17e minuut.
Sopârlă trapt de bal weg. Morales Cuerva rent richting de bal. Morales Cuerva passt de bal in één keer door. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ţărus de bal. Azevedo rent richting de bal. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 3:0

21e minuut.
Chochoľ verovert de bal door een tackle van achteren. Chochoľ met een sublieme pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka schiet op doel. Ulmanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 4:0

24e minuut.
Chochoľ geeft een lange en hoge pass. Milosteanu kopt de bal weg. Daar is Havriciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Ulmanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 5:0

26e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel met een sublieme pass. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Ulmanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Havriciuc de bal. Azevedo onderschept slim de pass. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Ulmanu bokst de bal weg. Sopârlă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 6:0

43e minuut.
Azevedo is nu in balbezit. Azevedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milosteanu de bal. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft een lange en hoge pass. George rent richting de bal. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 38%, F.CSteaua 62%.
Pontus Euxin - F.CSteaua 6:0

55e minuut.
Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo passt de bal zonder na te denken. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Morales Cuerva passt de bal in één keer door. Azevedo rent richting de bal. Azevedo passt de bal in één keer door. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sieczka is nu in balbezit. Azevedo rent richting de bal. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ulmanu trapt de bal weg. Chochoľ kopt de bal weg. Sopârlă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staręga is nu in balbezit. Staręga schiet op doel. Ulmanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Milosteanu probeert naar een medespeler te passen. Morales Cuerva is nu in balbezit. Morales Cuerva geeft een hoge lob. Sieczka rent richting de bal. Sieczka schiet op doel. Paal! Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 7:0

78e minuut.
Milosteanu kopt de bal weg. Chochoľ probeert naar een medespeler te passen. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 8:0

81e minuut.
Milosteanu passt de bal met de wreef. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft een hoge lob. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 9:0

85e minuut.
Morales Cuerva onderschept slim de pass. Morales Cuerva passt de bal in één keer door. Azevedo geeft de bal voor. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - F.CSteaua 10:0

90e minuut.
Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga geeft een lange en hoge pass. Azevedo is nu in balbezit. Morales Cuerva is nu in balbezit. Morales Cuerva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 25%, F.CSteaua 75%.
Pontus Euxin - F.CSteaua 10:0