Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolhafészek steaua
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Stolojan is nu in balbezit. Stolojan passt de bal met de wreef. Barbaru probeert de bal met de borst te controleren. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Eftene passt de bal in één keer door. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal met de wreef. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu schiet op doel. Năsosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - steaua 1:0

26e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene is nu in balbezit. Mircea onderschept slim de pass. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolhafészek 48%, steaua 52%.
Bolhafészek - steaua 1:0

83e minuut.
Eftene draait met de bal, schiet en ... Grasu kopt de bal weg. Floarea heeft problemen om de bal te vangen. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolhafészek 51%, steaua 49%.
Bolhafészek - steaua 1:0