Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
geo.fc soimi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


29e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate begaat een overtreding. Beldeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beldeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vlădulescu rent richting de bal. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tătăran geeft de bal voor. Bălaşa kopt de bal weg. Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
geo.fc - soimi 1:0

43e minuut.
Paganel heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa geeft een hoge lob. Vlădulescu rent richting de bal. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geo.fc 38%, soimi 62%.
geo.fc - soimi 1:0

53e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Bălaşa heeft problemen om de bal te vangen. Juncu rent richting de bal. Juncu draait met de bal, schiet en ... Văduva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Răileanu de bal onder controle te krijgen. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslaru met een sublieme pass. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Ticu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

78e minuut.
Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Pâslaru rent richting de bal. Tătăran is nu in balbezit. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geo.fc 55%, soimi 45%.
geo.fc - soimi 1:0